Hypotheek voor een tweede huis

Wil je iets meer ruimte thuis, maar niet verhuizen, dan ligt een verbouwing voor de hand. Daar moet je natuurlijk wel de middelen voor hebben. Extra hypotheek voor verbouwing nodig? Je kunt een verbouwing op een aantal manieren financieren.

 • Spaargeld
  Bij een kleine verbouwing kun je je spaargeld inzetten. Als je bijvoorbeeld meer dan 30.000 euro hebt gespaard, betaal je vermogensrendementsheffing. In dat geval kan het voordeliger zijn om je spaargeld (gedeeltelijk) te gebruiken.


 • Tweede hypotheek voor verbouwing
  Je kunt overwegen om een (grote) verbouwing met een 2e hypotheek te financieren. Heb je een zogenaamde hogere hypotheekinschrijving in je huidige hypotheek, dan kun je je huidige lening zelfs(zonder notariskosten) verhogen.

Design Hypotheek:

Snel, simpel en goedkoop
Zelf je hypotheek online afsluiten
Hypotheekbemiddeling: hypotheek zonder advies
Bijhorende (verplichte) verzekeringen uitkiezen
DesignHypotheek: 100% onafhankelijk
Persoonlijk advies en maatwerk is ook mogelijk
 • Woningverbetering en NHG
  Bij een verbouwingsfinanciering kun je ook recht hebben op Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hier moet dan sprake zijn van ‘kwaliteitsverbetering’, ofwel herstel van achterstallig onderhoud, verbetering en/of uitbreiding van de woning.

 • Klein bedrag
  Heb je een klein bedrag nodig voor je verbouwing, dan kan een doorlopend krediet of persoonlijke lening een (goedkope) oplossing zijn. Zie daarbij onze aanvraagmodule financiering. We brengen alles overzichtelijk voor je in kaart en berekenen je voor hoe het totale financiële plaatje eruit komt te zien (Inclusief kosten hypotheek afsluiten). Geen verrassingen meer achteraf dus. Nog wel zo zeker en veilig gevoel dus.

Neem contact met ons op

Uw naam*

E-mail adres

Telefoonnummer

Hoe kunnen we contact met u opnemen?
TelefonischE-mail

Waar kunnen we u mee helpen?