Persoonlijke lening en kredieten

DesignHypotheek regelt ook persoonlijke leningen of andere kredieten voor u. Dat mag in combinatie met een af te sluiten hypotheek zijn, maar deze persoonlijke leningen (pl) of kredieten mogen ook los hiervan staan. Uiteraard wordt bij toetsing of u over voldoende financieel draagkracht beschikt voor een persoonlijke lening, wél het uw financiële situatie in haar geheel beoordeeld.

Heeft u tijdelijk even extra geld nodig in de vorm van een persoonlijke lening of een andere kredietvorm, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Wat is een doorlopend krediet?

Een Doorlopend Krediet is kredietvorm waarbij u tot de afgesproken limiet onbeperkt mag opnemen en wilt u extra aflossen op uw Doorlopend Krediet? Dan kan dat geheel boetevrij. Het Doorlopend Krediet geeft u die volledige flexibiliteit.

De afgesproken kredietlimiet is het bedrag dat u maximaal kunt opnemen. Als u geld opneemt, begint u direct met terugbetalen. U kunt het geld dat u heeft terugbetaald later gewoon weer opnemen. Zo heeft u altijd extra geld achter de hand. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en kunt tussentijds boetevrij (extra) aflossen.

Hoeveel kunt u lenen?

Hoeveel kunt u lenen?aal kunt opnemen. Als u geld opneemt, begint u direct met terugbetalen. U kunt het geld dat u heeft terugbetaald later gewoon weer opnemen. Zo heeft u altijd extra geld achter de hand. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en kunt tussentijds boetevrij (extra) aflossen.

Wanneer moet het doorlopend krediet zijn terugbetaald?

Wanneer moet het doorlopend krediet zijn terugbetaald?

Hoelang betaalt u terug?

Zodra u 60 jaar bent geworden, zal de kredietlimiet maandelijks in gelijkblijvende delen worden verlaagd tot het bereiken van de 68-jarige leeftijd. Vanaf 68-jarige leeftijd zal het krediet op nul staan en kan niet meer over het doorlopende krediet worden beschikt. Vanaf het moment dat de kredietlimiet wordt afgebouwd wordt er maandelijks een bedrag betaald ter grootte van 1,5% van de overeengekomen kredietlimiet.

Na overlijden

Het is belangrijk om de voorwaarden goed door te lezen. Sommige geldversterkers hebben een kwijtschelding van overlijden in de voorwaarden staan, dit is dus per geldverstrekker verschillend!!

Design Hypotheek:

Snel, simpel en goedkoop
Bijhorende (verplichte) verzekeringen uitkiezen
DesignHypotheek: 100% onafhankelijk

Persoonlijk advies en maatwerk

Ook voor verzekeringsadvies

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening noemen we ook wel een aflopende lening. U ontvangt het geld in een keer op uw rekening. U betaalt maandelijks een vast bedrag zodat u precies weet waar u aan toe bent. u weet vooraf exact hoeveel u leent en wanneer u de lening helemaal heeft terugbetaald.

De lening biedt uitkomst als u eenmalig een groot bedrag nodig heeft, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuwe caravan,auto etc.

Hoeveel kunt u lenen?

Een persoonlijke lening heeft een minimaal bedrag van € 5.000 en maximaal € 75.000. Door te kijken naar uw persoonlijke situatie en aan de hand van uw inkomen en uw lasten kunnen wij de hoogte van het bedrag bepalen.

Wanneer moet het doorlopend krediet zijn terugbetaald?

Wanneer moet het doorlopend krediet zijn terugbetaald?

Hoelang betaalt u terug?

De looptijd van de persoonlijke lening is minimaal 6 en maximaal 120 maanden. We spreken in overleg met u af hoe lang u wilt terugbetalen. Als u voornemens bent om bijvoorbeeld 5 jaar in de auto te rijden, wilt u niet langer dan 5 jaar terugbetalen. Uiteraard is de looptijd van de lening afhankelijk van het doel van de lening.

Na overlijden

Het is belangrijk om de voorwaarden goed door te lezen.

Sommige geldversterkers hebben een kwijtschelding van overlijden in de voorwaarden staan, dit is dus per geldverstrekker verschillend!!

Neem contact met ons op