Hypotheek afsluiten voor starters

Dit is de eerste keer dat je naar een eigen woning gaat kijken. Spannend! Niet alleen naar het zoeken van een geschikte woning zelf, maar vooral ook dat je een financiering voor je woning nodig hebt: Een hypotheek.

Maar er komt meer bij kijken: Inbreng van eigen middelen bijvoorbeeld, maar ook een overlijdensrisicoverzekering (OVR) is vaak verplicht. Ook extra kosten voor een kleine of grotere verbouwing, notariskosten. Wij brengen je dit overzichtelijk voor je in kaart en berekenen je voor hoe het totale financiële plaatje eruit komt te zien. In een goed gesprek gaan we kijken hoeveel begeleiding jezelf nodig hebt voor 1 vaste prijs! dat kan van aankoop van de woning zijn tot helemaal aan de notaris toe.

Geen verrassingen meer achteraf dus. Nog wel zo zeker en veilig gevoel dus.

Design Hypotheek

Bijhorende (verplichte) verzekeringen uitkiezen
DesignHypotheek: 100% onafhankelijk
Persoonlijk advies en maatwerk
Ook voor verzekeringsadvies

Maandlasten hypotheek berekenen

Er bestaan verschillende vormen van hypotheken zoals annuïtair, lineair en aflossingsvrij. Per hypotheekvorm geldt er een andere fiscale aftrekbaarheid, die afhankelijk van uw huidige of toekomstige persoonlijke situatie voordelig of minder voordelig kan uitpakken.
En er zijn nog meer factoren die invloed hebben op de hoogte van de maandlasten zoals inbreng eigen geld, kortere of langere rentevast-periodes en extra korting bij duurzame woningen. U kunt dit zelf instellen en wij berekenen u precies voor hoe de bruto en nettomaandlasten eruit komen te zien per hypotheekverstrekker.

Neem contact met ons op

  Volledige naam*

  E-mail adres

  Telefoonnummer

  Hoe kunnen we contact met je opnemen?
  TelefonischE-mail

  Waar kunnen we je mee helpen?