Tweede hypotheek aanvraag

Wil je iets meer ruimte thuis, maar niet verhuizen, dan ligt een verbouwing voor de hand. Daar moet je natuurlijk wel de middelen voor hebben. Een tweede hypotheek aanvraag voor verbouwing een nodig? Je kunt een verbouwing op een aantal manieren financieren.

 • Spaargeld

  Bij een kleine verbouwing kun je je spaargeld inzetten. Als je bijvoorbeeld meer dan 30.000 euro hebt gespaard, betaal je vermogensrendementsheffing. In dat geval kan het voordeliger zijn om je spaargeld (gedeeltelijk) te gebruiken.

 • Tweede hypotheek aanvraag voor verbouwing

  Je kunt overwegen om een (grote) verbouwing met een tweede hypotheek aanvraag het te financieren. Heb je een zogenaamde hogere hypotheekinschrijving in je huidige hypotheek, dan kun je je huidige lening zelfs(zonder notariskosten) verhogen.

Design Hypotheek:

Snel, simpel en goedkoop
Hypotheekbemiddeling: hypotheek zonder advies
Bijhorende (verplichte) verzekeringen uitkiezen
DesignHypotheek: 100% onafhankelijk
Persoonlijk advies en maatwerk is ook mogelijk
 • Woningverbetering en NHG

  Bij een verbouwingsfinanciering kun je ook recht hebben op Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hier moet dan sprake zijn van ‘kwaliteitsverbetering’, ofwel herstel van achterstallig onderhoud, verbetering en/of uitbreiding van de woning.

 • Klein bedrag

  Heb je een klein bedrag nodig voor je verbouwing, dan kan een doorlopend krediet of persoonlijke lening een (goedkope) oplossing zijn. Zie daarbij onze aanvraagmodule financiering. We brengen alles overzichtelijk voor je in kaart en berekenen je voor hoe het totale financiële plaatje eruit komt te zien (Inclusief kosten hypotheek afsluiten). Geen verrassingen meer achteraf dus. Nog wel zo zeker en veilig gevoel dus.

Gerelateerde pagina's

Neem contact met ons op

  Volledige naam*

  E-mail adres

  Telefoonnummer

  Hoe kunnen we contact met je opnemen?
  TelefonischE-mail

  Waar kunnen we je mee helpen?